Billetpriser

Billetpriserne ligger som regel mellem 85 og 95 kr. Dog kan billetpriserne variere på udvalgte titler, desuden tillægges ekstra gebyr ved 3D-film og forlænget spilletid.

Den eksakte pris kan altid ses på den enkelte billet, når du bestiller den her på frederiksvaerk.biografkompagniet.dk

Bemærk, at der opkræves et bestillingsgebyr på 7,- selvom der betales med gavebilletter.

Vi tager forbehold for evt. programændringer.

Det er gratis/gebyrfrit, at købe billet i biografens billetkontor, såvel i forsalg som op til forestillingens start. Men da det er forbundet med relativt store udgifter at have et velfungerende billetsystem til onlinesalg og reservation, koster det 7 kr. at bestille/købe via Internet og telefon (for hele reservationen/købet – ikke pr. billet). Prisen inkluderer eventuelle kreditkortgebyrer, samt billetsystemets online driftsmodul og internetopkobling.

Billetter refunderes op til forestillingens start. Når filmen er startet og gæsteantallet er vidererapporteret til filmens udlejer, kan vi desværre ikke tilbyde at refundere billetter.

Medlemmer af Dansk Handikapforbund kan mod at medbringe det grønne ledsagerkort, uden beregning, medbringe én ledsager. Ledsagerens gratisbillet kan dog ikke hentes på forhånd, men skal udstedes i forbindelse med forestillingen. Med ledsager menes én der kan og vil tage ansvar for kortets indehaver. To personer med ledsagerkort kan eksempelvis ikke ledsage hinanden.

Bemærk dog, at der kan være særforestillinger, forpremierer m.m. hvor der ikke kan benyttes ledsagerkort. Der kan ligeledes være titler hvor aftalen med filmens udlejer ikke inkluderer muligheden for firbilletter i de første tre uger af filmens spilleperiode.

Gavebilletter og gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.